Over BeweegPlus

Onder de naam ‘BeweegPlus’ verzorg ik verschillende beweeglessen voor de doelgroep 50+. De beweeglessen bieden een gevarieerd programma aan dat rekening houdt met de fysieke mogelijkheden van de deelnemers. De lessen worden zowel in verenigingsverband als particulier gegeven.

BeweegPlus is in 2016 opgericht. Verdeeld over 14 groepen bewegen er wekelijks ruim 210 mensen mee!

Uw Lesgever

Ik ben Rosan Ootes, eigenaar en lesgever van BeweegPlus. in 2015 ben ik gestart met lesgeven aan verschillende groepen 50-plussers.

Hieraan voorafgaand heb ik in 2014 de docentenopleiding op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Amsterdam afgerond. Ik wist echter dat mijn hart bij de doelgroep senioren lag en ligt. Daarom ben ik daarna de cursus Seniorensportleider & MBvO lesgever gaan volgen op CIOS in Heerenveen.

Tijdens het volgen van deze cursus gaf ik al les aan verschillende groepen volwassenen en senioren. Na het afronden van de cursus in juni 2015 zijn dit alleen maar meer groepen geworden.

Naast mijn activiteiten voor BeweegPlus ben ik werkzaam bij Team Sportservice West-Friesland als medewerker voor ouderensport en als vakleerkracht bewegingsonderwijs bij basisschool Sint Jozef in Zwaagdijk-Oost.