Een nieuwe uitdaging…

Sinds half april ben ik op werkgebied een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik werk 24 uur per week voor Spurd in Purmerend als wijksportcoach. Alles rondom bewegen in de wijk mag ik organiseren en co├Ârdineren, even wennen maar het bevalt goed.

Wat betekent dit voor de beweeglessen?

De uitvoering van mijn werkzaamheden voor BeweegPlus zijn niet meer mogelijk in de mate waarin ik dit altijd deed. Ik heb helaas een aantal groepen af moeten zeggen. Dit geldt voor Gymnastiekgroep Opmeer, 55+ bewegen Wognum, KBO Onderdijk, KBO Wervershoof, Damesgym Spierdijk en EDO gym de Goorn. Bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren!

De groepen die doorgaan zijn WGC Wognum, BeweegPlus Onderdijk & Wognum, Sweelinckhof Wognum en Vijverstate Avenhorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *